Польські ЗМІ: Зеленський вже прибув до Варшави
Prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski /AA/ABACA/Abaca /East News

Польські ЗМІ: Зеленський вже прибув до Варшави

Президент України Володимир Зеленський вже прибув до польської столиці і найближчим часом зустрінеться з прем’єром Польщі Дональдом Туском. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Європейська правда”.

Про це з посиланням на свої джерела повідомляє RMF24,

Після 11 години за київським часом журналісти дізналися від джерел, що Зеленський вже прибув до Варшави – невдовзі після того, як візит українського президента опосередковано підтвердили в МЗС Польщі. 

У рамках візиту він спершу зустрінеться з Дональдом Туском, близько 13:00 за Варшавою (14:00 за Києвом) очікується їхня спільна пресконференція.

Після того відбудеться зустріч з президентом Анджеєм Дудою.

Зеленський очікувано висловить польським лідерам подяку за підтримку України та повідомить про ситуацію на фронті. Також вони скоординують позиції перед самітом НАТО у Вашингтоні. 

У новині не згадують про заплановане підписання двосторонньої безпекової угоди між Україною та Польщею, але з високою ймовірністю це відбудеться сьогодні. 

Підписання угоди з Польщею може відбутися на шляху Зеленського до США. Очільник МЗС Польщі в останніх коментарях ЗМІ казав, що це має відбутися “найближчими днями”.