Квиток на літак до Маріуполя чи Бородянки: збір грошей на відбудову українських міст

Квиток на літак до Маріуполя чи Бородянки: збір грошей на відбудову українських міст

Waytoua – благодійний проект, що збирає кошти на відбудову українських міст, які постраждали внаслідок російської військової агресії. Ідея акції полягає в тому, що кожен охочий може придбати благодійний квиток на «рейс» до одного з українських міст і тим самим переказати гроші на його відбудову. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Сайт waytoua виглядає так само, як і сторінки інших авіакомпаній. Тільки ту можна забронювати «рейс» до Маріуполя, Харкова, Ірпеня, Бучі, Донецька, Бородянки, Охтирки, Гостомеля та ще десятка українських міст, які продовжує нищити російська армія.

«24 серпня 2022 року Україна святкуватиме 31-у річницю проголошення Незалежності. Те, що повинно було бути часом святкувань, затьмарюється розрухою. Саме на цей день ми пропонуємо віртуальні рейси до України, щоб зібрати життєво необхідні кошти для відновлення улюблених, але зруйнованих війною міст. На жаль, це не справжні рейси – це благодійні польоти для збору пожертв на підтримку прекрасної історичної країни на шляху її відновлення. Тисячі українців втратили свої домівки, свої міста, свою країну, але waytoua обіцяє допомогти це все відновити», – йдеться в описі проекту.

Купуючи квиток ви обираєте конкретне місто, якому буде призначена ваша допомога. Зараз всі зібрані кошти збирає польська організація Hearty Foundation. Далі гроші будуть перераховані конкретним містам.

Для того, щоб купити квиток, достатньо зайти на сторінку waytoua та вибрати одне з українських міст. Перерахувати можна від 10 до 500 євро. На свою електронну пошту ви отримаєте квиток на «рейс». Організатори закликаються поділитися цим квитком в соціальних мережах.

Більше про проект на їхній Facebook-сторінці.

А.В.