Максим Тимошенко вболіває за імідж України у світі та підтримує юні таланти

Максим Тимошенко вболіває за імідж України у світі та підтримує юні таланти

«Творення іміджу – процес щоденний, це стиль і спосіб життя кожного, що в сукупності створює історію і репутацію. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Ukrpress.info.

Мистецтво – яскрава позитивна тема, що напряму впливає на сприйняття України у світі.

Імідж держави – це стереотипний образ у масовій свідомості, і водночас – це емоційно забарвлене уявлення про державу, що формується під впливом публічних меседжів, мистецьких інформаційних приводів.», — аналізує тему репутації України фахівець з іміджелогіі, науковець Вероніка Чекалюк.

Успіх укранців — виконує не лише мистецьку а також і політичну місію, розповідає всьому світові про Україну, яка за допомогою навчання талановитих студентів пропагує наші культурні цінності. Україна — відкрита для культурного діалогу, а музика-є найкращою мовою дипломатії.

Український тенор Володимир Гришко поділився з нами враженням від новини про перемогу свого учня на конкурсі в Італії і роздумами про долю музикантів в Україні.

Для мене честь, що черговий раз мої вихованці здобули Гран-Прі на найпрестижніших конкурсах світу, я вболіваю за кожного свого учня і вдячний Богу за можливість співати самому і навчати інших.

Я пишаюся тим, що можу ділитися секретами із юними талантами. Як професор дуже ціную успіхи моїх вихованців.

Я вдячний нашому ректору професору Максиму Олеговичу Тимошенку за підтримку, за віру у наших студентів.

Успіх — це колективна праця.

Іноді мені шкода, що в нашій країні музика нікому не потрібна, культура потерпає від байдужості. Музиканти змушені працювати на трьох роботах, щоб сплатити тарифи а їм хочеться співати на сцені… творити нетлінне мистецтво і прославляти Україну на кращих театральних майданчиках світу.

Музикант повинен мати доходи, щоб залишатися в країні, щоб працювати за фахом.

Розвивати культуру, мистецтво вкрай важливо. Це розуміють в усьому світі.

Наприклад, в одному лише Пекіні 60 державних оркестрів», – наголосив Володимир Данилович Гришко.

Вероніка Василівна Чекалюк пропонує максимально висвітлювати у ЗМІ позитивні події, що презентують Україну у привабливому аспекті, зокрема такими: «Використання позитивних тем у пресі, як інструментів впливу, формує у масовій свідомості доброзичливе ставлення до держави.

Під впливом мистецтва формується відповідне психологічне наповнення особистості. У роботі іміджмейкерів мистецтво (музика) – це інструмент, своєрідний прийом плацебо – мистецтво (музика) задовольняє відповідні потреби і формує певні власні уявлення, виконує адаптаційну функцію, налаштовує на певний настрій, сприйняття.

У мовах політичних і воєнних конфліктів суспільство особливо загострено реагує на інформацію в ЗМІ. Внаслідок життєвих криз люди стають більш чутливими – тому саме МИСТЕЦТВО набуває психотерапевтичних функцій», — зазначає іміджмейкер Вероніка Чекалюк.

Автор
Діана Дафина