Гигикнув, коли прочитав, що руссо-хацкери Killnet "оголосили війну"

Гигикнув, коли прочитав, що руссо-хацкери Killnet “оголосили війну”

Гигикнув, коли прочитав, що руссо-хацкери Killnet “оголосили війну” США, Великобританії, Литві, Естонії, Італії, Латвії, Румунії, Німеччині, Польщі, України.
«Правітєльство єтіх стран будєт ліквідіровано» (граматика оригіналу збережена, ги).
Отак. От прям «ліквідовано», не менше. Шоб боялися. Мабуть, усіх «вирахують по айпі» і плюнуть в монітор.
«..Кіберспєцназ прідьот за вамі на рассвєтє». Ааа, ой боюсь-боюсь. Прям впізнаю гоп-стилістику сміттєвих кіберкримінальних форумів кінця нульових.
На кого розрахований цей підлітковій понторіз? Хіба що для власного куратора з фсб, який спише на цей гоп-стайл ще пару бікоїнів?
Насправді ж, можливість виконати обіцяне виглядає приблизно як наче якийсь сантехнік з якогось омська погрожував би вбити Президента США під час дегустації бояри в гаражі. І десь так до цього ставляться серйозні дяді та тьоті з Заходу.
Адже страшними карами найсильнішим країнам Світу погрожує раніше нікому не відома групка, усі заслуги яких полягають у DDoSах кілької італійських державних сайтів та безуспішні спроби атакувати останнє Євробачення.
А залупається фсбшна кібер-банда, наприклад, проти Кібер-командування США ARCYBER з мільярдними бюджетами, з більше 16 тисячами кваліфікованих офіцерів та працівників, озброєних найсучаснішими технологіями та обладнанням, за підтримки NSA, FBI, CIA та найкращих у Світі технологічних компаній. Потужності Великої Британії не менш вражаючи, з їхніми National Cyber Force, GCHQ та 5.3 мільярдами фунтів у 2021. А в Естонії, наприклад, розташований кібер-центр НАТО CCDCOE. Проти України відкрита кібер-війна не припинялася з 2014 року, тому бутафорські викрики недоумків у нас тут точно нікого не налякають.
От тільки Німеччині-то за що дісталися погрози від кібер-лузерів? За обіцянки колись передати Україні кілька гаубиць? «За чьто, Ґєрасім?»(с)
Загалом технологічну потужність та перспективи світового кібер-домінування диких запорєбриків яскраво демонструє історія про «красноярського Ілона Маска», який так натхнено займався промисловим піZдінгом, що забув в якій стороні знаходиться оте «догнати і перегнати Америку». Поржати – на скріні.
Тому тьху на них, миршавих мамкіних анонімусів.
Нам своє робить: звільняти нашу землю від аналогвнетної нечисті.
Слава Україні.
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.