Голова правління Фонду Польсько-Українського Партнерства Олег Дубіш: "Знову на Київ?- Обламаються!…"

Голова правління Фонду Польсько-Українського Партнерства Олег Дубіш: “Знову на Київ?- Обламаються!…”

Крайніми тижнями все більше розмов про можливі плани путіна організувати повторний наступ кацапів в купі з білоруськими поплічниками на Київ та західні регіони України.

“Повторний наступ на Київ з території Білорусі можливий, але для формування відповідних сил знадобиться орієнтовно 2−3 місяці”.

Так, наприклад, на початку жовтня заявив генерал-лейтенант і командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв. А кілька днів тому Генеральний штаб ЗСУ устами бригадного генерала Олексія Громова, уточнив, що загроза повторного наступу з території Білорусі зростає, але напрямок наступу може бути змінений на захід білорусько-українського кордону. Нічого нового чи дивного… Певний час тому після чергового обстрілу я вже писав що, як на мене, кремлівський очільник перед своїм фатальним кінцем безсумнівно спробує ще раз погнати своїх орків на Київ, але ми знову захистимо рідну землю і свою столицю, а він обламається… Цього разу вже кінцево.

Тим паче, що тепер ми вже, на відміну, від 24 лютого 2022 року, адекватно підготовлені до чергових військових прожектів і  фантазій кремлівських дегенератів. Та й при нагоді нагадаю, що навіть 24 лютого, настрій у нашої київської команди, як і у багатьох тисяч мешканців Києва,  також був відповідним.

Разом Переможемо! Сьогодні тим паче! Все буде Україна!:

https://www.facebook.com/oleg.dubish/posts/3073668732912120

Весна 2022 року.Десь на Київщині…

#Дубіш Олег #Dubish Oleg #Dubisz Oleg

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати