Короткий апдейт по ситуації навколо 38 мільйонів доларів від USAID та бажання мініцифри їх обійняти та притиснути до себе

Короткий апдейт по ситуації навколо 38 мільйонів доларів від USAID та бажання мініцифри їх обійняти та притиснути до себе

Короткий апдейт по ситуації навколо 38 мільйонів доларів від USAID та бажання мініцифри їх обійняти та притиснути до себе.

Петицію http://chng.it/tZf4swrSsW підписало 304 людини на даний момент. Це чудово. Це більше, ніж ми очікували. Це дає надію на світло в кінці безкінечного тунелю невігластва у царстві тупості.

Сьогодні буде направлено ще лист безпосередньо до американського USAID, і цей лист вже підписали півтора десятки потужних кібер-експертів з величезним досвідом. До кінця дня чекаємо підтверджень ще від кількох експертів. Цей лист не буде публічним, але якщо він матиме якийсь ефект – я поділюся з вами інформацією. Бо ж ви маєте на це право, тому що усім 304 підписантам реально болить від несправедливості та ідіотизму цієї ситуації.

Ще добрі люди розказали багато цікавого і про цей проект, і про задіяні у ньому компанії та фігури, дехто запропонував допомогу, а дехто навіть вже почав діяти.
Супер. Брудні подробиці будуть опубліковані одразу після перевірки на достовірність.

Дякуємо усім небайдужим за вашу небайдужість.
Найтемніша пора – напередодні сходу сонця. Маємо надію, що ми знаходимося якраз на цьому етапі.
Лупаємо сю скелю далі.

Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.