Купа емоцій в бік міжнародної правозахисної організації Amnesty International та її генсека Аньєс Калламар

Купа емоцій в бік міжнародної правозахисної організації Amnesty International та її генсека Аньєс Калламар

В моїй стрічці купа емоцій в бік міжнародної правозахисної організації Amnesty International та її генсека Аньєс Калламар за матеріал, що ЗСУ нібито наражають на небезпеку мирне населення і мають розміщуватись подалі від населених пунктів.
Цей матеріал з’явився після заяв екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера про готовність путіна до переговорів.
Така дивна випадковість.
Але це не перше підігравання Amnesty International путіну.
В лютому 2021 року була історія, коли в Amnesty раптом передумали вважати Навального в’язнем сумління.
Тоді світові ЗМІ написали, що за цим кроком стоять люди із russia today в різних країнах та їх колумністка, така собі Катя Казбек. До речі, ця сама Катя місяць тому поширювала пост про «український націоналістичний шовінізм» та є прихильницею всього радянського.
Після хвилі публікацій у світових ЗМІ, в травні 2021-го Навальному таки повернули в’язня сумління, а в Amnesty з’явився новий генсек – Аньєс Калламар. І ось тепер знову граблі. Але в Amnesty пішли ще далі ніж в 2021-му, вирішили звинувачувати жертву нападу.
Правозахист в світі вийшов на новий рівень.
На мою думку такі міжнародні правозахисні організації як Amnesty наразі потрібні, як рибі парасолька. Але їм говорити, а нам своє робити.
Олена Коцеруба

Виконавчий директор МАОМС «Асоціація Інвестиційно-привабливих громад», засновник ГО «Єдина громада – єдина мета», заступник Тетіївського міського голови 2018-2020 років, журналіст.