Мені вже вдруге відмовила «Адміністрація сервісу електронних петицій Офіційного інтернет-представництва Президента України»

Мені вже вдруге відмовила «Адміністрація сервісу електронних петицій Офіційного інтернет-представництва Президента України»

Мене вже вдруге послала нах «Адміністрація сервісу електронних петицій Офіційного інтернет-представництва Президента України», відмовившись публікувати мою петицію стосовно заборони державним органам України використовувати повністю російський Телеграм у якості засобу комунікації влади з суспільством.
У якості причини відмови вказують «не відповідає встановленим вимогам».
Але не пояснює яким саме вимогам і що саме «не відповідає».
Я поліз читати Закон «Про звернення громадян» (на скріні) і не знайшов там нічого такого, що я б порушив. Авторизувався через Bank ID НБУ, там усі мої дані вказані.
У мене немає досвіду подання петицій Президенту України, може хтось підкаже що я роблю не так? Проконсультуйте, будь ласка.
Хоча маю підозру, що Офіс просто не бажає відмовлятися від тележеньки, адже в ній так зручно розповсюджувати фейки своїх безуглих та ура-пропаганду, поливати з анонімних тг-каналів брудом «неугодних» та просувати «повєстку», вигідну «5-6 ефективним менеджерам», і ще й Дію свою всрату нав’язувати. І пофіг, що Телеграм – це майданчик для ворожих спецслужб, що Дуров фінансується кремлем, що має з ними зв’язки, що захист додатку сумнівний. І що використання українськими держструктурами російського продукту під час повномасштабної війни проти тієї ж ЙР – щонайменше глибоко аморально. Наспать. Важлива лише кількість «охватів».
Маю ще іншу підозру, що моє прізвище внесено в усі можливі “чорні списки” і мене просто блокують за якимись надуманими приводами через люту ненависть конкретно до мене. Але якщо петицію подасть людина, менш неприємна владі – вона (петиція) матиме більше шансів бути опублікованою. Тому якщо знайдеться хтось небоязкий, хто готовий це зробити – напишіть мені у месенджер, будь ласка (незнайомцям прохання не турбуватися).
Окремо зауважу, що усі мої публічні пости уважно моніторяться, усі коменти читаються та пишуться доповідні. Відповідно, проти очевидних однодумців можуть бути застосовані репресивні заходи та/або психологічний тиск. Розкажу про це якось окремо, з прикладами.
Одразу зауважу стосовно техи «немає сенсу писати будь-які петиції». Я точно знаю, що неприємні запити суспільства будуть проігноровані, скільки б голосів вони не набрали, маємо багато прикладів. Але важливо дати зрозуміти владі наскільки багато громадян обурені поточною ситуацією з Телегою. А я впевнений, що таких дуже багато. Саме це є метою подання петиції. Яку Офіс блокує без пояснення хоча б суто формальних причин.
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.