Міський бюджет Києва є найбільшим в Україні

Міський бюджет Києва є найбільшим в Україні

Міський бюджет Києва є найбільшим в Україні. Сьогодні для появи нових шкіл та садочків потрібна лише гармонійна та всебічна співпраця мера міста та центральної влади. Я гарантую киянам, що маю політичну волю досягнути такого рівня співпраці.

У нашої партії вже є приклади, як вберегти від ймовірного розкрадання 500 мільйонів гривень міського бюджету тільки на одному проєкті! А таких проєктів безліч. Я зможу припинити “вимивання” коштів з бюджету, та спрямую їх на добробут киян.

Гроші в столиці є, і вони мають йти на потреби мешканців міста, а не в кишені можновладців та їх друзів!

Гроші з бюджету столиці мають йти на потреби мешканців, а не в кишені можновладців

Міський бюджет Києва є найбільшим в Україні. Сьогодні для появи нових шкіл та садочків потрібна лише гармонійна та всебічна співпраця мера міста та центральної влади. Я гарантую киянам, що маю політичну волю досягнути такого рівня співпраці.У нашої партії вже є приклади, як вберегти від ймовірного розкрадання 500 мільйонів гривень міського бюджету тільки на одному проєкті! А таких проєктів безліч. Я зможу припинити “вимивання” коштів з бюджету, та спрямую їх на добробут киян. Гроші в столиці є, і вони мають йти на потреби мешканців міста, а не в кишені можновладців та їх друзів!

Опубліковано Іриною Верещук Понеділок, 17 серпня 2020 р.

Ірина Верещук

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України