Ніколи не розумів логіки закриття спортзалів - осередків здоров'я та здорового способу життя - як засобу боротьби з коронакризисом

Ніколи не розумів логіки закриття спортзалів – осередків здоров’я та здорового способу життя – як засобу боротьби з коронакризисом

Ніколи не розумів логіки закриття спортзалів – осередків здоров’я та здорового способу життя – як засобу боротьби з коронакризисом.

“Ця петиція ґрунтується на підставі масштабного наукового дослідження King Juan Carlos University (Іспанія) та AWRC-Sheffield Hallam University (Великобританія), яке проводилося у 14 європейських країнах. Дослідженням встановлено надзвичайно низький ризик заразитися COVID-19 в фітнес центрах під час фізичної активності. Середній рівень інфікування склав 0,78 на 100 000 відвідувань. Тобто з 25 вересня 2020 року, зібрані дані про більше ніж 62 мільйони відвідувань фітнес-центрів виявили лише 487 позитивних випадків, як для учасників, так і для персоналу. Аналізувалися дані роботи фітнес центрів Німеччини, Франції, Швеції, Бельгії, Нідерландів, Іспанії, Португалії, Норвегії, Швейцарії, Чехії, Польщі, Данії, Люксембургу, Великобританії. Кількість відвідувань спортивних залів і фітнес-центрів не впливає на зростання захворюваності населення.”
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.