Офіційний урочистий прийом в Києві з нагоди 100 річниці відновлення Незалежності Республіки Польща

Офіційний урочистий прийом в Києві з нагоди 100 річниці відновлення Незалежності Республіки Польща

Ввечері 20 листопада в Києві ,в Конгресно-виставковому центрі «Парковий» відбувся офіційний урочистий прийом з нагоди 100 річниці відновлення Незалежності Республіки Польща. Після виконання державних Гімнів Польщі та України до присутніх звернувся Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло.

Від імені українського Уряду присутніх привітав Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів.

По завершенні офіційної частини всі присутні отримали прекрасну можливість для взаємного спілкування і особистого привітання польських друзів і колег з Святом 100-річчя відновлення Незалежності Республіки Польща.

Для багатьох присутніх приємною несподіванкою , стало те ,що сьогодні, 20 листопада , Посол Польщі Ян Пєкло святкує особистий День Народження з чим його зокрема окремо привітав під час свого виступу Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів і присутні на прийомі гості.
Учасники прийому також дістали можливість отримати черговий спеціальний номер англомовного журналу Business Ukraine Magazine присвяченого Польщі в т.ч. польській присутності в Україні та польсько-українським взаєминам.
У цьому випуску журналу представлено низку цікавих та актуальних інформацій, що стосуються двосторонніх взаємин, спільної історії тощо. Ініціатором проекту став Польський Інститут у Києві.

Вищезгадану публікацію журналу можна завантажити за посиланням:

http://www.polinst.kyiv.ua/event1296.html

Олег Дубіш

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати