Оголошення для поціновувачів прямих відвертих запитань

Оголошення для поціновувачів прямих відвертих запитань

Оголошення для поціновувачів прямих відвертих запитань (та хоч якихось відповідей).
Завтра відбудеться «публічна дискусія» (онлайн) з приводу офіційної презентації «Звіту про український цифровий спротив росіянській агресії» виробництва маловідомої організації.
Своє ставлення до цього неоднозначного документу у висловив кілька тижнів тому: https://cutt.ly/uKK5Mbm
Зокрема, я не згоден з кількома тезами, а саме:
“..міністерство цифрових трансформацій та інші українські міністерства забезпечили високий рівень захисту персональних та державних даних”
«..суттєві зміни були зроблені в українському законодавстві, які дозволили цифровим активам та українській ІТ-індустрії працювати під час війни; зокрема, податкова система була повністю переглянута, усі митні збори були скасовані, і також були зроблені зміни до статусу цифрових документів.”
Хто має час та натхнення поцікавитися у авторів цього опусу які саме під час підготовку “звіту” вживалися речовини – прошу зареєструвати сюдой https://cutt.ly/mKK6CXb і поставити свої запитання.
Бажано аглійською і в коректній формі. Хоча українську там теж зрозуміють.
Але краще англійською – щоб “західні партнери” без перекладу розуміли про що йдеться.
Захід почнеться завтра, 30 червня 2022, об 11-00 за Києвом, тривалість – 1 година.
Давайте хоча б спробуємо зробити дірочку у щильній інформаційній бульбашці між пілорамами західної “кібер-допомоги” та об’єктивною реальністю.
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.