Подяка за участь на виборчому процесі 184 округу

Подяка за участь на виборчому процесі 184 округу

Подяка за участь на виборчому процесі 184 округу.

Хочу подякувати всім, хто мене підтримував. Хочу подякувати всій нашій команді, яка збирала підписи за додаткові опорні лікарні. Ми насправді зробили велику роботу. Ті народні депутати , які підписали звернення до Кабінету міністрів, готові й надалі боротися з цією проблематикою і робити медицину більш доступною.
Ми будемо так само боротися за опорні лікарні і в інших регіонах, інформувати Вас про розвиток цього питання на рівні Кабінет Міністрів України, на рівні виділення коштів з державного бюджету, а також продовження роботи з перегляду госпітальних округів, активного і навіть агресивного тиску на обласну державну адміністрацію з приводу перегляду госпітальних округів.

Я на всіх центральних ефірах буду продовжувати розвивати цю тему. Так само, як і судові справи з приводу порушення прав людини по “опорних” лікарнях. Я щоденно займатимуся цією проблематикою для Херсонської області, а також для інших регіонів України.
Спільно, маленькими кроками ми ЗМОЖЕМО ЗМІНИТИ цю ситуацію. Ми досягнемо доступу до якісної медицини для жителів Херсонської області, для моїх виборців. Для тих виборців, які вимушено, тому що боялися заразитися COVID-19, не прийшли на вибори. І для всіх 25 000 людей, які підтримали нашу ініціативу.
Я дуже дякую всім лідерам думок, лікарям, вчителям, членам партії “Національна платформа” з усіх регіонів України! Усі, хто приїхав підтримати мене в день виборів і всіх тих, хто сьогодні і завтра буде боротися за якісні закони. За гідне життя людей.
Починаймо працювати на наступному етапі. Ще раз дякую всім, хто боровся! Будемо продовжувати працювати. Пишіть мені у соціальних мережах, зв’язуйтесь з нашими юристами. Вступайте до нашої партії “Національна платформа”. Ми переможемо і досягнемо економічного зростання та якісної медицини. Я абсолютно в цьому впевнена і буду працювати над цим надалі.