Польсько-українська співпраця для захисту дітей: вебінар "Безпечні в мережі"

Польсько-українська співпраця для захисту дітей: вебінар “Безпечні в мережі”

До Дня захисту дітей Благодійний фонд польсько-українського партнерства та Благодійний фонд “Карпатські ініціативи”, що функціонують при Польсько-Українська Господарча Палата в Україні, зібрали сотню діток на вебінар «Безпечні в мережі», який підготували наші польські партнери саме для маленьких українців.

Ми виношували цю ідею давно, ретельно до неї готувалися, залучивши польських партнерів-професіоналів, котрі також мають чудовий досвід роботи з дітьми, за останній рік зокрема з українськими, – Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim та Sinotaic.
Головною метою нашого польсько-українського заходу є акцент на тому, що на рівні з чудовими плюсами інтернету, без якого важко тепер уявити наше життя, мережа може бути небезпечною для дитини: неприйнятний контент, кібербулінг, жорстокі та лякаючі картинки та відео, шахраї, педофіли, злочинці, онлайн-хижаки.
Проектний директор БФ польсько-українського партнерства Анна Стожко
Таким чином ми далі намагаємося вчити дітей самим себе захищати, озброюючись необхідними знаннями.
Анна Стожко

Шеф-редактор UPMP, журналіст проєкту StopLie, ведуча програми "Філософія особистості з Анною Стожко". Член Спілки польських журналістів. Координатор проєктів Польсько-Української Господарчої Палати. Проєктний директор БФ Польсько-Українського Партнерства