Популярно про криптовалюти за 16 хвилин від «Секретного фронту»

Популярно про криптовалюти за 16 хвилин від «Секретного фронту»

Популярно про криптовалюти за 16 хвилин від «Секретного фронту».

В цілому розказано все як є, тому рекомендую для широкого загалу. Особливо людям, які цікавляться сучасними технологіями, і хочуть знати що приблизно нас чекає у майбутньому https://bit.ly/3cCT8Wu
Звісно, за 16 хвилин не розкажеш всього про криптовалюти. У фільмі не встигли розказати про їх негативні сторони та незручності, про саму ідею незалежності від влади, закладений загадковим Сатоши Накамото при створенні «крипти», про те, як легко та публічно відстежуються транзакції по крипто-гаманцям і багато іншого цікавого та важливого.
На 8 секунд там з’являюся і я, хоча писали мої коментарі більше години).
Особлива пікантність кіна полягає у тому, що його знімали десь у березні 2020 і голос за кадром каже, «курс біткоїна зараз складає близько 8 тисяч доларів».
Ххха. Шоб ви роузміли, сьогодні зранку курс біткоїна – більше 36 тисяч північно-американських гривень. А пару тижнів тому був майже 40 тисяч.
Чомусь після березня 2020 телеканал ICTV перестав викладати серії «Секретного фронту» у YouTube, і тому якось дивно дивитися матеріал, датований 27 січня 2021, де говориться “курс біткоїна 8 тисяч”.
Мабуть і це відео скоро видалять, тому спішіть побачити.
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.