Посол України в Республіці Польща Василь Зварич зустрівся з польськими бізнесменами-членами ПУГП

Посол України в Республіці Польща Василь Зварич зустрівся з польськими бізнесменами-членами ПУГП

2 вересня 2022р. Посол України в Республіці Польща Василь Зварич зустрівся з польськими бізнесменами-членами Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza, серед яких представники таких провідних компаній як «Skamex», «PEKAO CARGO», «DL INVEST GROUP», «Grupa Energotherm», «Grupa Progres», «ADN» та інші (всього близько 100 осіб).
Посол України в РП В.Зварич висловив подяку присутнім за допомогу Україні та українцям, які постраждали від військових дій російської федерації та змушені були покинути свої домівки.
Василь Зварич підкреслив, що Уряд України зацікавлений в участі польських приватних інвесторів і підприємців у реалізації проектів з відновлення України та презентував підготовлений Мінрегіон План з відбудови «Immediate recovery of Ukraine».
У ході зустрічі відбувся обмін думками щодо перспективи розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва, практичних кроків участі польських компаній у відбудові української інфраструктури, у тому числі шляхом створення спільних підприємств.
Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати