Потенціал ринку нерухомості України та польський досвід

Потенціал ринку нерухомості України та польський досвід

Один з топових заходів ринку нерухомості України «Real Estate Business Online Marathon 2020” відбувся 18-20 грудня за підтримки Польсько-Української Господарчої Палати. З традиційної конференції він трансформувався в майданчик для презентацій проєктів, присвячений темі інвестицій в нерухомості.

Це триденний онлайн-марафон. Перший день – огляд актуального стану ринку нерухомості. Другий день –  юридичні аспекти, практики та міжнародний досвід.  Третій – інтерактивна презентація інвестиційних проєктів. Захід, де в прямому ефірі експерти, інвестори, брокери та власники презентували свої проєкти. 

Серед професійних гостей – експерт з нерухомості міжнародного рівня, Голова Комітету будівництва, архітектури та комунального господарства Польсько-Української Господарчої Палати Олександр Сокол. Серед експертів RB 2020 – представник Avidbiz – провідної юридичної фірми в сфері міжнародного податкового планування і бізнес структурування, а також члена Польсько-Української Господарчої Палати – Павло Ходаковський.  Вони присвятили свій час темі  інвестпроєктів на польському ринку нерухомості, зокрема згадали типові помилки українських інвесторів в Польщі, обговорили основні критерії оцінки інвестпроєкту в Польщі, ознайомили з алгоритмами виходу на польський ринок, а також подали короткий огляд ринку нерухомості Польщі.

RB2020 переглянуло близько 480 осіб, було презентовано 12 проєктів, засновано клуб.
Анна Стожко

Шеф-редактор UPMP, журналіст проєкту StopLie, ведуча програми "Філософія особистості з Анною Стожко". Член Спілки польських журналістів. Координатор проєктів Польсько-Української Господарчої Палати. Проєктний директор БФ Польсько-Українського Партнерства