Позашкілля вражає

Позашкілля вражає

Позашкілля вражає.

10-12.10.2019 р. у м.Львові відзначали 80-річчя створення перших закладів позашкільної освіти Львівщини і 35-річчя ЦТДЮГ – Центр творчості дітей та юнацтва Галичини

Представники Міністерства освіти і науки України, влада Львівщини, Правління і члени Міжнародна асоціація позашкільної освіти – МАПО із різних областей України та інших держав світу брали участь у важливій події.
Надзвичайно насичена, цікава і змістовна програма.

10 жовтня – офіційне відкриття, проведення конференції «Сучасна концепція позашкільної освіти – діалог та співпраця у сфері вільного часу: регіональні особливості, досвід і перспективи», презентація діяльності ЦТДЮГ.

На конференції представила виступ щодо державно-громадського партнерства у сфері позашкільної освіти, діяльності закладів позашкільної освіти, освітньої програми “Позашкільна освіта”.

Державно-громадське партнерство в умовах децентралізації є одним з дієвих механізмів впливу на прийняття рішень, підтримку і розвитку закладів позашкільної освіти на місцях, забезпеченні права та інтересів кожної української дитини на позашкільну освіту.

Звернули увагу на 3 ключові питання в умовах децентралізації сьогодення:
Активна громадська позиція представників закладів позашкільної освіти
Сильні команди закладів позашкільної освіти – кадрове забезпечення
Інформаційна підтримка діяльності закладів позашкільної освіти

З великою приємністю вручили грамоти МАПО директорам кращих закладів позашкільної освіти Львівщини.

?Велика вдячність організаторам за проведення прекрасної події, особливо Львівське відділення Міжнародна асоціація позашкільної освіти – МАПО під керівництвом Олега Кузика Oleg Kuzyk і його команді.

 

 

 

 

 

 

Олена Биковська

Президент Міжнародної асоціації позашкільної освіти (IAASE), голова Громадської ради при Державній службі якості освіти України, завідувач кафедри позашкільної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України