Продовжуємо співпрацю з Київською міською Спілкою ветеранів Афганістану

Продовжуємо співпрацю з Київською міською Спілкою ветеранів Афганістану

Продовжуємо співпрацю з Київською міською Спілкою ветеранів Афганістану.

Ще кілька місяців тому я вже писав, що після початку широкомасштабної агресії росії проти України 24 лютого 2022 року, коли війна несподівано швидко (для багатьох) прийшла безпосередньо на Київщину і в столицю України, конкретні обставини нашої участі в відповідних подіях і підтримці сил оборони Києва в т.ч. добровольчих територіальних формувань, дали нам нових друзів і партнерів. Серед них Київська міська Спілка ветеранів Афганістану в особі її керівника Миколи Гончаренка, які для нашої команди є особливо важливим надбанням. Цінуємо спільно пройдений шлях, розвиваємо нові спільні проекти.

При цьому завжди прислухаймось до рекомендацій, які базуються на особистому військовому досвіді і можливостях організацій-партнерів.

На днях в рамках проекту підтримки учасників сил оборони України по до бойових дій в умовах зимових холодів, Благодійний фонд польсько-українського партнерства провів закупку партії спеціалізованих спальних мішків для одного з бойових підрозділів, який сьогодні виконує завдання на північному кордоні України.

Завдяки рекомендаціям і можливостям керівництва Київської міської Спілки ветеранів Афганістану дані речі були оперативно доставлені нашим захисникам.

Як завжди велика подяка всім причетним і особливо Viktoria Jalowienko за відмінно виконану роботу!

Все буде України!

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати