Раптово з’ясувалося, що дехто з друзів вважає, що мені платять за коментарі на телеканалах, радіостанціях та в періодичних виданнях

Раптово з’ясувалося, що дехто з друзів вважає, що мені платять за коментарі на телеканалах, радіостанціях та в періодичних виданнях

Раптово з’ясувалося, що дехто з друзів (а може і багато хто) вважає, що мені платять за коментарі на телеканалах, радіостанціях та в періодичних виданнях.

Ха-ха три рази. Ніт, це неправда.
Офіційно заявляю, що жодного разу жодної копійки від будь-яких медіа у будь-якій формі я не отримував, не отримую і не планую цього робити.
Справа у тому, що якщо ти платиш – ти і замовляєш музику. Якщо ти платиш експерту, – то маєш моральне право попросити “похвалити ось це і посварити он того”.
Я ж не такий. Я – незалежний. За мої дописи ніхто мені не платить, як би не хотілося так думати деяким моїм опонентам. Я відмовляю навіть проханням відомих видань “А чи не могли б ви написати для нас щось на тему ХХХ?”.
Не тому, що я такий принциповий (хоча я принциповий). Просто я пишу свої пасквілі виключно тоді, коли маю час та натхнення.
Писати “під замовлення” не хочу і не буду. Хоча деякі однодумці періодично підкидують мені посилання, які напевно мене зацікавлять і я часто на них ведуся. Звісно, усвідомлюючи, що це легенька така маніпуляція мною;-)
Сьогодні на популярному телеканалі знов був сюжет з моїми коментарями і знов ніхто мені нічого не заплатив.
І це мене цілком влаштовує ?
P.S.: А ось щойно і мою статтю у відомому журналі підвезли https://bit.ly/3nMkzyW
Костянтин Корсун

Голова Ради Громадської організації Українська група інформаційної безпеки, директор компанії з кібербезпеки Berezha Security.