Розпочав роботу перший Форум "Культурний Фронт. Мистецтво перемоги"

Розпочав роботу перший Форум “Культурний Фронт. Мистецтво перемоги”

Розпочав роботу перший Форум “Культурний Фронт. Мистецтво перемоги”. Подія зібрала кілька десятків учасників з України, США, Польщі, Італії, Мальти офлайн та понад 600 онлайн.
З вітальним словом до учасників Форуму виступив секретар РНБО Олексій Данілов, в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв, представники обласної та міської влади Львова.
Під час перших панелей спікери обговорять теми притягнення Росії до відповідності за злочини, вчинені проти об’єктів української культури, можливості та джерела фінансування збереження культурної спадщини, культурну дипломатію та промоцію України у світі.
Доєднатися до Форуму онлайн можна за посиланням
Вебінар ID: 849 9458 6367
Пароль: 629791
Допис створений в рамках проекту за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Public Affairs Section of the U.S. Embassy to Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.
Вікторія Чирва

Журналістка, комунікаційниця, експертка проекту "Культурний фронт" благодійного фонду "Підгорецький замок" за підтримки Посольства США в Україні