Тендери для приватного сектору в інвестиційних проектах, що фінансуються Світовим банком в Україні та Білорусі

Тендери для приватного сектору в інвестиційних проектах, що фінансуються Світовим банком в Україні та Білорусі

Польсько-Українська Господарча Палата в особі директора представництва у Києві  Яловенко Вікторії взяла участь у вебінарі свого партнера – РАІН  („Польське агентство з інвестицій та торгівлi») на тему «Тендери для приватного сектору в інвестиційних проектах, що фінансуються Світовим банком в Україні та Білорусі».

Темами онлайн-події стали: поточні тендери в Україні та Білорусі, участь польських суб’єктів у тендерах цього типу, політика державних закупівель Світового банку, нові інвестиційні проекти, тенденції та сектори, поради щодо підготовки пропозиції та пошуку інформації про нові тендери.

Навчання провели експерти:  Марія Лубіян, керівник відділу з питань європейських ринків PAIH, Кароль Кубіца, менеджер офісу зовнішньої торгівлі PAIH у Києві, Миколай Таубер, керівник Управління зовнішньої торгівлі PAIH у Мінську, Барбара Зіолковська, старший спеціаліст із закупівель Світового банку в Україні.

Захід проведений для тих, хто шукає нових можливостей для розвитку своєї компанії, зацікавлені у виході на східні ринки.  Участь у відкритих тендерах за кордоном – це гарна можливість пришвидшити розвиток компанії. Однак у деяких країнах участь у подібних процедурах є великим викликом для іноземних підприємців. Доступ до ринку та певні гарантії забезпечуються інвестиціями, що фінансуються Світовим банком. Багато з них впроваджуються за межі нашого східного кордону.

Матеріали можна отримати, звернувшись до ПУГП на ел.кошту: [email protected]

Анна Стожко

Шеф-редактор UPMP, журналіст проєкту StopLie, ведуча програми "Філософія особистості з Анною Стожко". Член Спілки польських журналістів. Координатор проєктів Польсько-Української Господарчої Палати. Проєктний директор БФ Польсько-Українського Партнерства