В Києві 03.02.2021р. підписано Меморандум про співпрацю між українською  «Асоціацією інвестиційно привабливих громад» та «Польським Бізнес Центром» 

В Києві 03.02.2021р. підписано Меморандум про співпрацю між українською  «Асоціацією інвестиційно привабливих громад» та «Польським Бізнес Центром» 

Один з важливих пріоритетів української команди Польсько-Української Господарчої Палати (ПУГП) є співпраця з органами місцевого самоврядування.

З цією метою, мені приємно повідомити, що 3 лютого 2021 року в нашому офісі в  місті Києві відбулось підписання Меморандуму про співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація Інвестиційно-Привабливих Громад» (АІПГ) та створеним з ініціативи ПУГП «Польським Бізнес Центром» (ПБЦ).

Меморандум підписали – зі сторони «АІПГ» Голова Асоціації, відомий керівник та депутат органів місцевого самоврядування на Київщині, експерт з питань децентралізації та ОТГ Руслан Майструк, зі сторони Польського Бізнес Центру, директор ПБЦ та Головного представництва Польсько-Української Господарчої Палати в Україні Вікторія Яловенко.

Сподіваюсь що ми, в числі іншого, зможемо бути практично корисними для наших колег та партнерів з територіальних громад України у вирішенні спільних завдань та проблем розвитку територій, залученні до українських ОТГ польських інвесторів та партнерів, передачі та впровадженні в Україні позитивного досвіду діяльності органів місцевого самоврядування Польщі, розвитку відновлювальної енергетики та енергоефективності, підтримці експорту продукції і послуг підприємств, зокрема малого та середнього бізнесу, які діють на території відповідних ОТГ України до Польщі та інших країн ЄС.

Олег ДУБІШ

Олег Дубіш

Голова Правління БО «Благодійний фонд Польсько-Українського партнерства», Голова Ради Польсько-Української Господарчої Палати