Відбулось перше засідання робочої групи Громадської ради з проектів трудового Кодексу та проектів Закону про працю

Відбулось перше засідання робочої групи Громадської ради з проектів трудового Кодексу та проектів Закону про працю

6 лютого відбулось перше засідання робочої групи Громадської ради з проектів трудового Кодексу та проектів Закону про працю.

Чесно кажучи початок був не дуже. Почалося з непорозуміння та високих тонів. Але за що я поважаю членів Громадської ради при Комітеті, так за те, що через пів години напруження ми знайшли порозуміння і почали напрацьовувати позицію Громадської ради щодо трудового законодавства.

Ми опрацювали та маємо спільну думку з загальних положень трудового акту, а також з того, якими повинні бути трудові відносини, про трудовий договір та його умови.

І я готовий був надати напрацювання робочої групи Громадської ради на сьогоднішньому Тематичному засіданні робочої групи Комітету з обговорення положень проектів кодексів та законів про працю, але до цього не дійшло.

На робочій групі Комітету було прийнято рішення відкласти до завтра розгляд питання трудового законодавства.

Бо стейкхолдери за півтори години так і не знайшли порозуміння за якою концепцією будуть рухатись у опрацюванні цього питання.

І завтра, на засіданні Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, я маю надію, буде прийнято рішення і ми продовжимо роботу далі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Василь Воскобойник

Президент всеукраїнської асоціації компаній з міжнародного працевлаштування