Все ж скажу

Все ж скажу

Все ж скажу: Я від початку публічно зі скепсисом відносилася до Зе. Чому? Бо чітко знаю, що без знань та досвіду досягти результату неможливо. Не знаючи систему – за тебе закони та рішення пишуть олігархічні групи. Але давайте повернемося до образів звернення.

– «батько нації» саме такий образ був лейтмотивом. Єдине – цей архетип йому не пасує. Як Яценюку не пасував образ воїна.
– найняті діти для масовки ( не знаю фейк чи правда скріни з сайтів роботи), але на зйомки зазвичай долучають акторів за гроші. Тут це було очевидно. Тим паче, глядач відчуває аналогію – українці його діти. Ви серйозно? Він же не Ленін і не Ейзенхауер. Він прийшов з архетипом «свого хлопця», «простого», «грайливого». Відчуваєте різницю
– факти. Можна 10 разів говорити про надбавки лікарям , але є ж емпіричний досвід. Я особисто знаю, що в цей період мало хто отримав більше 3 к, а дехто взагалі завльнився від не людяних умов праці
Про майстерність
Вцілому візуальний продук зроблено грамотно – акцент ЕМОЦІЯ – діти, відповідна музика, апеляція до національних героїв. Це не нові прийоми. Ціль одна – викликати правильні емоції, але це замало для лідера в такий буремний час?