Як я купляла ботів на свій Інстаграм

Як я купляла ботів на свій Інстаграм

Як я купляла ботів на свій Інстаграм.

Сьогодні деякі ЗМІ повідомили, що нібито я купила багато тисяч ботів на свій Інста акаунт.

Дійсно, останніми днями на мій Інста акаунт підписались десятки тисяч ботів. Але, я нічого не купляла. Це працюють деякі «доброзичливці» напевно з метою заявити, що я купляю ботів. Мої помічники вже пару днів намагаються вирішити цю проблему (тобто позбутись ботів), в тому числі в контакті з адміністрацією Інстаграм. Поки-що, проблема залишається. Так чи інакше ми це вирішимо.

Користуючись нагодою, ось що я хочу сказати тим, хто замовляє такі речі проти мене (знаю, що вони читають мій ФБ):

1. По-перше, мені цікаво: чому ви це зробили з Інста і не стали робити з ФБ? Просто щиро цікаво. Хотіли зекономити гроші? Для правдивості ви мали б це зробити з ФБ теж. Інакше виглядає дивно: я «купила» десятки тисяч ботів на Інста і не «купила» ботів для ФБ. Не дуже правдоподібно:) Напишіть відповідь в особисті повідомлення ФБ або Інста, можна з акаунта одного з ваших ботів.

2. По-друге, з точки зору технологій медіа війни- це вчорашній день. Не ганьбіться перед своїми командами. Там працюють талановиті молоді хлопці та дівчата, ви перед ними виглядаєте не солідно.

3. Всі ці дрібнички вам не допоможуть. Бо справа не в мені особисто. Ваша проблема – це не я. Ваша проблема – це ви. Ваші цінності та спосіб політичного мислення не відповідають сьогоднішнім потребам нашої країни. Ось і все.

4. Також, запам’ятай-те: я нічого не забуваю, всі борги віддаю. З відсотками. Отже, подумай-те. Ірка, вона така!

Ірина Верещук

Віце-прем'єр-міністр України - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України