12-13 грудня в Любліні відбудеться VI Міжнародна конференція «Польсько-український кордон – шанс чи бар'єр для розвитку?»

12-13 грудня в Любліні відбудеться VI Міжнародна конференція «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для розвитку?»

Під час конференції ми спробуємо опрацювати пропозиції рішень щодо поліпшення функціонування польсько-українського кордону з урахуванням викликів сьогодення. Про це повідомляє Upmp.news.

Організаторами заходу є Польсько-українська господарча палата і Вища школа підприємництва та адміністрації у Любліні. 

Міжнародна конференція «Польсько-український кордон – шанс чи бар’єр для розвитку?» вже вшосте об’єднує бізнес-середовища, які накреслюють нові напрямки розвитку польсько-українських економічних відносин. За участі представників центральних і місцевих органів влади, польських та українських прикордонних і митних служб, автомобільних і залізничних перевізників та ряду інших суб’єктів ми сформулюємо конкретні постулати поліпшення поточної ситуації та опрацюємо рішення для взаємодії з Україною у майбутньому.

Реєстрація на конференцію: https://www.pol-ukr.com/granica/

Протягом дводенної конференції панелісти, які представляють різні середовища з Польщі та України, виступлять на сесіях, розділених на наступні тематичні блоки: правові аспекти функціонування кордону і минулий досвід, пропускна здатність зовнішнього кордону ЄС, підвищення ефективності прикордонних служб, Польща як транспортно-логістичний хаб міжнародної торгівлі, виклики, пов’язані з перетином кордону автомобільними перевізниками, підвищення ефективності залізничного сполучення через польсько-український кордон, нові технології в прикордонній службі.

Запрошуємо до участі у конференції!

Контакт:

Анджей Дрозд, [email protected]