18 серпня на українсько-польському кордоні працюватиме тимчасовий пункт пропуску Кречів-Крилів

18 серпня на українсько-польському кордоні працюватиме тимчасовий пункт пропуску Кречів-Крилів

У рамках Європейського Дня добросусідства, 18 серпня, у мешканців прикордоння буде можливість скористатися тимчасовим пунктом пропуску Кречів (Україна) – Крилів (Польща) з 9.00 до 21.00 за київським часом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Роботу тимчасового пункту перетину кордону Кречів-Крилів, який у рамках Європейських Днів добросусідства відкриється у неділю, 18 серпня 2019 року, з українського боку в Іваничівському районі Волинської області, забезпечать посадові особи митного поста Володимир-Волинський.

Про це йдеться у розпорядженні Волинської митниці ДФС, зокрема про створення тимчасової зони митного контролю в районі прикордонного знаку № 835, в місці проведення українсько-польських святкових заходів.

Відповідальними за проведення процедур спрощеного митного контролю та дотримання режиму зони митного контролю визначено відділ митного оформлення №4, за проведення митних формальностей при перетині кордону учасниками Днів добросусідства – спеціально створена робоча група.

За матеріалами Волинської митниці ДФС