26 травня у Польщі відзначають День матері

26 травня у Польщі відзначають День матері

Президентська пара Польщі привітала матерів зі святом. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президентська пара привітала матерів із Днем матері. «Нехай цей день приносить дамам якомога більше посмішок – а якщо сліз, то лише тих, що викликані емоціями та радістю приємних подарунків», – читаємо в листі Аґати та Анджея Дуди.

Президентська пара наголошує, що День матері – це особливе свято, яке виражає любов, повагу та вдячність тому, кому ми завдячуємо найціннішим подарунком — життям.

«Мати для маленької дитини – це цілий світ, а для старших і зрілих дітей одна з найважливіших людин у житті», – написано в листі. Ось чому – відзначено – ми святкуємо День матері у Польщі із справжньої душевної потреби, спонтанно та загальнолюдсько, зі справжньою радістю та гордістю.

«Це одне з тих свят, які зміцнюють спільність цінностей, що нас об’єднують, серед яких зв’язки з близькими незмінно займають найвище місце», – читаємо в листі.

Аґата та Анджей Дуда побажали усім матерям міцного здоров’я, почуття задоволення, стабільності та безпеки, удачі у всіх сферах життя та багатьох причин пишатися своїми дітьми.

Президентська пара також згадала про пандемію. «Нехай труднощі та проблеми, з якими ви вже понад рік так мужньо стикаєтеся, залишаться в минулому».

IAR/Л.І.