27-річна жінка в Бидгощі намертво приспала дитину, бо хотіла розважитися з коханцем

27-річна жінка в Бидгощі намертво приспала дитину, бо хотіла розважитися з коханцем

Молода матір вирішила не гаяти часу та влаштувати своє особисте життя. Тому в тому, аби взяти свого 3-річного сина на романтичне побачення, не побачила нічого поганого. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Проте історія має трагічний фінал — для того, аби дитина не заважала дорослим в момент любощів, пара вирішила напоїти хлопчика… снодійним. Після добрячої порції ліків дитина вже не прокинулася.

Як зараз стало відомо правоохоронцям, 27-річна жінка домовилася з своїм коханцем про зустріч в одному з готелів у Бидгощі. Наразі немає даних про те, чи ця зустріч була першою, чи пара вже раніше зустрічалася — ніхто із затриманих в цьому не зізнається.

Парочка вирішила не гаяти часу, а оскільки малий трирічний Якуб також потребував уваги, вони спільно вирішили приспати малюка — давши йому снодійні ліки. Коли дитина заснула, на неї ніхто не звертав уваги.

Після веселощів жінка зрозуміла, що з дитиною щось не так — син не прокидався. Одразу до готелю приїхала карета швидкої, яка й забрала хлопця до лікарні. На жаль, врятувати дитину не вдалося — Куба помер, так і не прокинувшись. Медики зазначають, що виною всьому — отруєння ліками. Вочевидь, матір неправильно розрахувала дозу.

Обох винуватців події — горе-матір та її партнера затримано. Як виявилось, на цей момент жінка вже була вагітна другою дитиною, тож її забрали до лікарні. Її коханця взяли під варту, — інформує портал nowiny24.pl.