49-річний українець намагався перевезти через кордон марихуану

49-річний українець намагався перевезти через кордон марихуану

Під час митного контролю у Медиці співробітники митної та податкової служби затримали 49-річного громадянина України. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Під час митного контролю у Медиці співробітники митної та податкової служби затримали 49-річного громадянина України. Чоловік намагався перенести до Польщі 28 г марихуани та інший “стандартний” набір.

Подальші дії у цій справі здійснює районна прокуратура в Перемишлі. Під час первинної перевірки проїзного багажу співробітники митної та податкової служби виявили, що громадянин України перевозить дещо забагато акцизних товарів у вигляді 262 сигарет та 2 літри міцного алкоголю. Чоловіка скерували на ретельну перевірку, під час якої з’ясувалося, що це — не єдині товари, які він намагався перевезти через кордон. Офіцери виявили в нього поліетиленовий пакет із сушеною марихуаною, вагою 28 г.

Це було підтверджено дослідженнями, які додатково провели у митно-податковій лабораторії Підкарпатської митниці та податкової служби у Перемишлі. Враховуючи концентрацію психотропної речовини та вагу, кількість вилученого каннабісу можна було б розділити на понад 220 доз.

Районна прокуратура в Перемишлі розпочала розслідування у цій справі за ст. 55 пункт 3 Закону від 29 липня 2005 року про протидію наркоманії. Затриманий громадянин України тимчасово заарештований, — повідомляють правоохоронці.