В Нижній Сілезії з вікна випав гуртожитку випав студент-іноземець

В Нижній Сілезії з вікна випав гуртожитку випав студент-іноземець

В місцевості Zielona Góra студент-іноземець випав з третього поверху гуртожитку. За даним фактом правоохоронці проводять перевірку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

22-річний студент з Туреччини випав з вікна третього поверху гуртожитку Джепіха в Зеленій Гурі (Rzepicha w Zielonej Górze). Іноземець потрапив до лікарні, стан його оцінюється як важкий. Справу розслідує поліція Зеленої Гури, яка, зокрема, допитує свідків інциденту. Зібрані матеріали буде доставлено до прокуратури.

Інцидент стався в ніч з 16 на 17 квітня. — Патруль поліції отримав повідомлення, що на вулиці Подгорна стався інцидент (Podgórna). Молодий чоловік випав з вікна кімнати на третьому поверсі гуртожитку Джепіха.

Постраждалий — 22-річний турецький громадянин, який приїхав на навчання за обміном Еразмус”, — розповідає інспектор Малгожата Барська з муніципальної поліції Зеленої Гури.

Студента у важкому стані госпіталізовано до лікарні. Поліція проводить заходи для визначення обставин події. — Ми опитуємо свідків, які також є іноземцями. Їх допитують за участю присяжних перекладачів”, — додає Барська.

Зібрані матеріали будуть направлені до прокуратури для початку розслідування.