92% інвесторів задоволені своїми інвестиціями у Польщі
http://nbuviap.gov.ua/images/dumka/2016/inoz_invest.jpg

92% інвесторів задоволені своїми інвестиціями у Польщі

Очікування іноземних інвесторів у Польщі на 2018 рік зберігаються позитивними. 92% іноземних інвесторів задоволені своїм ріщенням інвестувати в Польщі і готові зробити це знову. Такими є результати дослідження, проведеного Польським агентством інвестицій і торгівлі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

За словами віце-президента агентства доктора Кшиштофа Сенґера, сподівання на новий рік також оптимістичні.

«Ключем до нашої доповіді є оптимізм закордонних інвесторів, які передбачають як збільшення доходів, так і зростання працевлаштування. Це показує те, що інвестори готові працювати з новими інвестиціями, а також те, що в Польщі зберігається позитивний клімат, інвестори добре себе почувають і чекають привабливих процентних ставок для своїх інвестицій», – сказав він.

Оцінка умов для інвестування у Польщі зберігається на рівні 3,7 пунктів із 5 можливих. Як додає Кшиштоф Сенґер, найбільшою перевагою Польщі для іноземних інвесторів є економічна стабільність і обсяг внутрішнього ринку. Найбільшим мінусом інвестори назвали зміни в законодавстві.

Крім того, інвестори визнали, що ефективність судової системи в сфері господарського права потребує поліпшення. На їхню думку, також необхідно спростити податкові формальності.

Польське агентство інвестицій і торгівлі провело дослідження «Інвестиційний клімат у Польщі» водинадцяте.