А лікар - напідпитку! Через анонімку в Польщі затримали нетверезого медика

А лікар – напідпитку! Через анонімку в Польщі затримали нетверезого медика

Поліція в середу вранці, близько 8:30 год., отримала анонімну інформацію про те, що один із лікарів госпіталю в Любліні на ал. Красніцькій, ймовірно, перебуває під впливом алкоголю. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

— Патруль, направлений туди, перевірив 60-річного медика на стан алкогольного сп’яніння, — повідомила комісар Анна Камола з прес-команди KWP у Любліні. Як виявилось, в нього було 1 проміле алкоголю в крові.

60-річний лікар не давав рекомендацій пацієнтам, він був у своєму кабінеті. Працівники закладу будуть допитані з цього приводу. Причин для затримання у правоохоронців не було, оскільки прийом пацієнтів не відбувався.

Лікаря відсторонили від роботи. Поліцейські повинні з’ясувати, чи проводив він якусь професійну діяльність з пацієнтами і чи міг якимось чином наразити їх на небезпеку.

За неофіційною інформацією видання «Kurier Lubelski», керівник одного з хірургічних відділень (а саме — відділення судинної хірургії) був п’яним. Як він сам пояснив — прийшов на роботу лише для того, щоб заповнити документацію і не спілкувався з пацієнтами.

Інші ж медики стверджують, що того дня лікар мав проводити хірургічне втручання, а напідпитку його бачать в медичному закладі вже не вперше.