Анджей Дуда прокоментував зустріч Джо Байдена і Владіміра Путіна
Президент Анджей Дуда. Варшава, 17 червня 2021 року PAP/Andrzej Lange

Анджей Дуда прокоментував зустріч Джо Байдена і Владіміра Путіна

Польський президент підкреслив, що важко не зауважити загрози з боку Росії, і саме з таким переконанням президент США провів вчора розмову з президентом Путіним. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

На думку президента Анджея Дуди, розмова Джо Байдена з Владіміром Путіним була продуманою і відбулася згідно з планом. Польський президент висловився на цю тему під час прес-конференції після зустрічі з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром.

У середу, 16 червня, в Женеві відбулася зустріч очільників США та Росії. Джо Байден і Владімір Путін упродовж майже чотирьох годин розмовляли, зокрема, про кібератаки, Україну, порушення прав людини в Росії та про ядерне роззброєння.

Анджей Дуда підкреслив, що важко не зауважити загрози з боку Росії, і саме з таким переконанням президент США провів вчора розмову з президентом Путіним:

«Гадаю, що це була важлива для пана президента Джо Байдена розмова. Як я кажу, він є дуже досвідченим політиком, через це знає пана президента Владіміра Путіна, і, гадаю, можливість такої безпосередньої зустрічі і зараз також дозволяє йому виробити для себе особисту думку щодо позиції російського президента, його політики й того, чого від нього можна очікувати у майбутньому».

IAR/А.М.