Анджей Дуда розмовляв про Україну з прем’єркою Данії Метте Фредеріксен
Фото – twitter Яцека Кумоха, голови Бюро міжнародної політики в Канцелярії президента twitter.com/JakubKumoch

Анджей Дуда розмовляв про Україну з прем’єркою Данії Метте Фредеріксен

Це – частина дій, які Польща та інші країни нашого регіону проводять, щоб підтримати Україну, яка бореться з російською агресією. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Президент Польщі Анджей Дуда розмовляв з очільницею уряду Данії Метте Фредеріксен про перспективу надання Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі.

За повідомленням Канцелярії президента, ця розмова є частиною дій, які Польща та інші країни нашого регіону проводять, щоб підтримати Україну та сприяти наданню їй статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу.

Про необхідність підтримувати Україну в цій сфері заявив український президент Володимир Зеленський після зустрічі в четвер, 16 червня, з президентами Франції та Румунії, прем’єр-міністром Італії та канцлером Німеччини, яка відбулася в Києві.

Нещодавно президент Польщі Анджей Дуда провів ряд візитів до європейських країн, під час яких він наголошував на потребі допомоги Україні, яка бореться з російським повномасштабним наступом.

IAR/Н.Б.