Безплатний візит до українського лікаря в Польщі. Де знайти і як записатись?

Безплатний візит до українського лікаря в Польщі. Де знайти і як записатись?

В Польщі запустили віртуальну мережу лікарень, де працюють лікарі з України, які можуть надавати українцям медичні послуги рідною мовою. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

Zdorovo.pl – це віртуальна мережа лікарень по всій Польщі, де можна знайти українського лікаря та записатись до нього на візит.

Наразі, проект активно реалізовується в Любліні. Там вже можна записатись на прийом до українського сімейного лікаря, педіатра, гінеколога та психолога. Для запису достатньо зателефонувати на україномовну інфолінію – +48 536 536 983.

Детальна інформація про лікарів доступна на сторінці проекту. 

Крім того, на сайті ви також зможете знайти карту з україномовними лікарями в Польщі. Достатньо обрати місто, де ви знаходитесь і вам видасть інформацію про лікарів, їхню спеціалізацію, адресу і ви зможете самостійно звернутись до них про допомогу.

Ще одна корисна функція, яку пропонують організатори проекту – це онлайн сервіс де можна швидко та легко знайти польські відповідники до українських ліків. Для цього достатньо зайти на сторінку сервісу та ввести назву ліків або головний діючий препарат.

Zdorovo.pl – один з проектів компанії Mediamost та Фонду Розвитку Центрально-Східної Європи у партнерстві з люблінською лікарнею Intermed.

А.В.

Джерело: zdorovo.pl