Бомба в багажі і подорож до витверезника: як українка і поляк намагалися вилетіти з Польщі

Бомба в багажі і подорож до витверезника: як українка і поляк намагалися вилетіти з Польщі

Через невдалий жарт українку не пустили в літак, що прямував з Польщі в Україну. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Під час одного з травневих вихідних в аеропорту Гданська громадянка України повідомила про те, що має у своєму багажі бомбу.

3 травня під час перевірки багажу громадянка України заявила, що у неї в сумці — бомба. На місце одразу прибули піротехніки прикордонної служби, які ретельно перевірили речі горе-мандрівниці. Як з’ясувалося, у валізі не було нічого небезпечного.

Під час роз’яснювальної розмови 40-річна жінка зізналася, що вона просто пожартувала. Проте прикордонники таку витівку не оцінили, тому жінку оштрафували на 500 злотих, — повідомляє прикордонна служба на своєму сайті morski.strazgraniczna.pl.

Капітан літака, котрий прямував в Київ і яким мала летіти українка, вирішив, що жартівниці не місце в салоні. Тому жінку на борт не впустили.

До слова, днем раніше в тому ж аеропорту стався ще один інцидент. 34-різний поляк в нетверезому стані намагався вилетіти до Швеції. Але, оскільки той ледь тримався на ногах, співробітники аеропорту не впустили чоловіка на борт. Тож той вирішив йти напролом. На місце прибула прикордонна служба.

Алкотестер показав, що в 34-річного чоловіка було 2,5 проміле алкоголю. Тому замість Швеції мужчина “полетів” відпочивати до Гданського витверезника.