Чергова загадкова смерть українця в Польщі: загинув чи вбили?

Чергова загадкова смерть українця в Польщі: загинув чи вбили?

В Польщі за загадкових обставин зник українець, Сергій Савенков. Молодий чоловік був родом з Бердянська, і востаннє контактувався зі своєю родиною ще 7 травня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В Польщі за загадкових обставин зник українець, Сергій Савенков. Молодий чоловік був родом з Бердянська, і востаннє контактувався зі своєю родиною ще 7 травня. Проте ніхто не сподівався, що юнака знайдуть вже мертвим…

Про зникнення чоловіка вперше проінформував портал gazeta.zp.ua. Він встиг лише сказати, що знаходиться поруч з готелем «Mercure» в Кракові, але залишився без грошей, документів та особистих речей і дуже погано почувається. Більше уродженець Запорізької області на зв’язок не виходив.

За інформацією родичів зниклого, Сергію 2 місяці назад зробили операцію на головному мозку. Саме через це у нього могли бути провали в пам’яті.

В коментарях до публікації один з місцевих жителів зазначив, що бачив схожого за описом чоловіка. За його словам, чоловік намагався увійти в чужі квартири, стукав у двері і взагалі — був босим і в неадекватному стані. Той же чоловік казав, що бачив, як востаннє бачив його о 7.30 год. у супроводі поліції, яка перевіряла його документи.

Сім’я Сергія повідомила, що пізніше його побачили на залізничному вокзалі Кракова. А вже 24 травня батько і брат Сергія приїхали до Польщі, щоб ідентифікувати труп.

Лікарі стверджують, що чоловік впав з висоти 8-го поверху і загинув на місці. Сім’я, однак, вважає, що це могло бути вбивство. Наразі вони збирають кошти для транспортування тіла в Україну.