Де в Польщі ще можна зареєструватися на екзамен з польської мови на сертифікат у січні

Де в Польщі ще можна зареєструватися на екзамен з польської мови на сертифікат у січні

У кількох містах реєстрація триватиме протягом 2 та 7 грудня. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Як пише certyfikatpolski.pl, екзамен з польської мови для іноземців для отримання сертифікату має відбутися 30-31 січня 2021 року в 12 містах Польщі.

У більшості навчальних закладів, які організовуватимуть екзамени, вже закрита реєстрація серед охочих їх здавати. Деякі взагалі не відкривали її, бо автоматично перенесли на кінець січня всіх тих, хто зареєструвався ще на екзамен, який мав відбутися 17-18 жовтня 2020 року, однак в останній момент був скасований через епідемію. 

Так, наприклад, сталося в Ягеллонському університеті в Кракові, Вищій школі інформатики й управління в Жешуві, Бялостоцькій політехніці, Школі польської мови Edu&More у Варшаві. 

Однак на сьогодні ще є можливість зареєструватися на січневі екзамени в кількох містах. Ось їхній перелік:

Вроцлав

  • Вища школа торгівлі (початок реєстрації 2 грудня о 10:00)  
  • Вроцлавський університет (початок реєстрації 7 грудня о 13:00)

Люблін

  • Університет Марії Кюрі-Склодовської (початок реєстрації 7 грудня)

Варшава

  • Школа польської мови та культури для іноземців при Університеті кардинала С. Вишинського (початок реєстрації 2 грудня о 09:00)
  • Варшавський університет соціальних і гуманітарних наук (початок реєстрації 7 грудня о 10:00).

До цього часу поки що не подав термін початку реєстрації на екзамен 30-31 січня Відділ іноземних мов Варшавського медичного університету. 

Крім того, здати сертифікаційний екзамен з польської мови 30-31 січня можна буде й в Україні в місті Миколаїв. Організовуватиме його Національний Чорноморський університет. Реєстрація охочих там триває з 30 листопада.