ДТП в Ленці-Опатовській: українця, котрого вдалося врятувати, взяли під варту

ДТП в Ленці-Опатовській: українця, котрого вдалося врятувати, взяли під варту

21-річний українець, учасник трагічної ДТП, в якій загинули дві людини, вчора був затриманий і взятий під варту. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

За даними прокуратури, він був водієм Пасату, який врізався в дерево.
Нагадуємо нашим читачам про цю подію.

Двоє чоловіків загинули у неділю о 8 годині ранку внаслідок ДТП на дорозі між Раковом та Ленка-Опатовська.
За попередніми висновками поліції, близько 8.00 год. легковий автомобіль VW Passat з невідомих причин з’їхав із дороги та врізався у придорожнє дерево.

Внаслідок інциденту на місці події загинули двоє людей — 31-річний водій та 39-річний пасажир, громадяни Польщі, обидва жителі Ленки-Опатовської, що у Великопольському воєводстві. 21-річного громадянина України транспортували вертольотом LPR до лікарні в Кемпно.

Вже в лікарні медики запідозрили щось недобре, тому сповістили про це поліцію. Як виявилось, на момент прибуття в лікарню, в молодика було виявлено понад 2 проміле алкоголю в крові.

Юнак не заперечував того факту, що звечора добряче погуляв, та й вранці не відмовився від пропозиції “поправити здоров’я”. Також він зізнався правоохоронцям в тому, що частенько сідав за кермо напідпитку.

За попередніми даними, саме українець перебував за кермом легковика. Але наразі 21-річний чоловік наполягає на версії, що він помінявся із одним із загиблих місцями, тож на момент ДТП він просто сидів поряд.

Як тільки-но молодик вийшов із лікарні — був доставлений під варту в Ostrów Wlkp, де й пробуде наступні 3 місяці, — інформує radiosud.pl. Українець не визнає своєї вини. Йому загрожує 12 років в’язниці.