"Динамо" - "Гент": стало відомо, хто розсудить вирішальну сутичку за Лігу чемпіонів

“Динамо” – “Гент”: стало відомо, хто розсудить вирішальну сутичку за Лігу чемпіонів

Європейський футбольний союз (УЄФА) призначив бригаду арбітрів на матч-відповідь раунду плейоф кваліфікації Ліги чемпіонів між київським “Динамо” і бельгійським “Гентом”. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Tsn.ua.

Головним суддею зустрічі буде поляк Шимон Марчиняк. Його асистентами працюватимуть Павєл Сокольницькі і Томаш Лісткевич.

Четвертий рефері – Павєл Рачковські, відеоасистент арбітра – Павєл Гіль. Усі представляють Польщу.

Нещодавно поляк Шимон Марчиняк обслуговував матч “Інтер” – “Шахтар”.

Додамо, що 39-річний Марчиняк раніше один раз вже обслуговував матч “Динамо”. У сезоні-2014/15 він судив поєдинок 1/4 фіналу Ліги Європи, в якому кияни зіграли внічию з італійською “Фіорентиною” (1:1).

У серпні Марчиняк також обслуговував півфінал Ліги Європи між донецьким “Шахтарем” та міланський “Інтером”, в якому український клуб зазнав нищівної поразки 0:5.

Поєдинок “Динамо” – “Гент” відбудеться в найближчий вівторок, 29 вересня, на НСК “Олімпійський” в Києві. Початок зустрічі – о 22:00.

 Перший матч у Бельгії завершився перемогою української команди з рахунком 2:1.

Переможець двоматчевого протистояння отримає путівку в груповий етап Ліги чемпіонів (жеребкування 1 жовтня). Той, хто програв виступить на груповому раунді Ліги Європи (жеребкування 2 жовтня).