Генеральне Консульство Республiки Польща у Харкoвi 22.05.2020 року – Два способи реєстрації на національні візи з метою виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень

Генеральне Консульство Республiки Польща у Харкoвi 22.05.2020 року – Два способи реєстрації на національні візи з метою виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень

Два способи реєстрації на національні візи з метою виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Gov.ua.

  1. 22. 05. 2020 року з 12.00  заявники, які мають відповідні підтверджуючі документи про виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень, можуть зарєструватися для подачі документів на візу в електронній системі e-konsulat (e-konsulat.gov.pl).
    Прийом заявників з іншою метою, ніж отримання робочої візи з вищеперерахованих категорій, навіть за умови актуальної реєстрації та наявності всіх необхідних документів, здійснюватись не буде.
    Заявники, які зареєструються в системі e-konsulat, повинні роздрукувати всі сторінки анкети (4 сторінки). Анкета має містити штрих-код. Анкети, які будуть заповнені вручну або не матимуть штрих-коду, прийматися не будуть.
  2. У разі вичерпання ліміту місць в системі e-konsulat 22. 05. 2020 року з 13.00 до 15.30 буде можлива реєстрація за телефоном +38 (057) 757-88-01.
    В інший час реєстрація за телефоном здійснюватись не буде.
    Особа, що телефонує, може зареєструвати тільки одного заявника. 
    Також не будуть прийматися до реєстрації особи з метою виїзду іншою, ніж виконання сільськогосподарських та садівничих робіт, а також міжнародних перевезень.
    Особи, які зареєструвалися за телефоном, повинні заповнити (не зареєструвати) анкету в системі e-konsulat і роздрукувати ЇЇ.

При подачі візової анкети в консульстві слід дотримуватись наступних правил:

  • з метою обмеження кількості осіб, які очікують під консульством, потрібно приходити лише у визначену годину,
  • роздрукувати всі сторінки анкети, в тому числі й сторінку, на якій вказана дата і година прийому в консульстві (у разі заповнення анкети після реєстрації за телефоном в анкеті не будуть зазначені дата і час подачі. Слід прибути згідно з датою, яка була вказана під час реєстрації за телефоном),
  • підготувати всі необхідні документи, список яких можна знайти за посиланням https://www.gov.pl/web/ukraina/wiza-typu-d у частині «Які документи необхідно подати?»,
  • очікуючи під консульством у черзі, слід дотримуватись дистанції мінімум 1,5 м від інших осіб,
  • вхід у консульство можливий лише у масці, яка прикриває ніс та рот, а також у одноразових рукавичках,
  • входячи у консульство, при собі можна мати лише пакет документів, а всі інші особисті речі, в тому числі сумки та кульки потрібно залишити перед входом.