Глава МЗС Польщі Збіґнєв Рау прибув на зустріч глав дипломатій країн Вишеградської групи
Міністр закордонних справ Польщі Збіґнєв Рау, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, міністр закордонних справ Словаччини Растислав Кацер та міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський на зустрічі міністрів закордонних справ Вишеградської групи (V4) у Братиславі , Словаччина, 12.06.2022 PAP/Mateusz Marek

Глава МЗС Польщі Збіґнєв Рау прибув на зустріч глав дипломатій країн Вишеградської групи

Міністри обговорять російську агресію проти України, міграцію до Євросоюзу, а також співпрацю з НАТО та вступ до Альянсу Швеції та Фінляндії. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Глава МЗС Польщі Збіґнєв Рау прибув до Братислави на зустріч глав дипломатій країн Вишеградської групи (V4).

Міністри обговорять російську агресію проти України, міграцію до Євросоюзу, а також співпрацю з НАТО та вступ до Альянсу Швеції та Фінляндії.

Речник Міністерства закордонних справ Лукаш Ясіна повідомив, що переговори в Братиславі стануть першою зустріччю міністрів закордонних справ країн Вишеградської групи у «всеосяжному форматі».

В кінці листопада Глави урядів країн Вишеградської групи зустрілися на саміті в словацькому Кошице. Це була перша зустріч прем’єр-міністрів Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини під час словацького головування V4.

PAP/В.Г.