Ідеш в Польщі по гриби? Будь обережний, бо олені атакують людей (фото та відео)

Ідеш в Польщі по гриби? Будь обережний, бо олені атакують людей (фото та відео)

Молодий олень напав на чотирьох грибників у лісі неподалік Гурово Ілавецького. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Одного з них він зачепив рогами і протягнув кілька метрів через лісову галявину. За словами лісівників, це була молода особина, яка не боялася людей, бо регулярно приходила у сад біля лісу по яблука. Вони розповідають, що зараз олені мають “шлюбний” період і можуть поводитися незвично, тому варто бути обережним.

Марта Кабеліс з поліції в Бартошицях повідомила, що незвичайна подія сталася в середу, 9 вересня, опівдні в лісі поблизу села Камінськ. — Жінка зателефонувала в поліцію, стверджуючи, що на неї, її сина та чоловіка та сусіда напав олень. Тварина просто мовчки мовчки нападати на грибників, — зазначила Кабеліс.

Спочатку люди намагалися відлякати оленя, але це не спрацювало. Жінка втекла першою з лісу і покликала на допомогу. Чоловіки боролися з оленем кілька хвилин, один з них схопив тварину за роги, але це також не відлякало його. Навпаки — розлючена тварина протягнула чоловіка кілька метрів через ліс. Побачивши це, сусід чоловіка поранив оленя в ногу кишеньковим ножем, який мав при собі для збирання грибів. Лише тоді тварина втекла в ліс.

Окрім поліції, на місце незвичної події приїхала швидка допомога, яка допомогла чоловікові. На щастя, він був лише побитий і мав незначні рани та подряпини, нічого серйозного з ним не трапилось.