Контрабандистів затримали «на гарячому»

Контрабандистів затримали «на гарячому»

Прикордонники Надбужанського прикордонного загону затримали трьох українських контрабандистів. Чоловіки саме переносили велику партію сигарет, переправлену через Буг. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Прикордонники Надбужанського прикордонного загону затримали трьох українських контрабандистів. Чоловіки саме переносили велику партію сигарет, переправлену через Буг. Вартість контрабанди оцінюється в 140 тисяч. злотих.
Працівники прикордонної служби в районі державного кордону звернули увагу на трьох чоловіків, які переносили великі пакунки зі сторони прикордонної річки Буг. Коли чоловіки зрозуміли, що їх помітили, почали втікати. Проте їх затримали. Під час перевірки було встановлено, що всі троє чоловіків є громадянами України. У ящиках, загорнутих в маскувальну тканину, вони намагалися перенести цигарки без польських акцизних марок, які незаконним шляхом, через Буг, потрапили у Польщу з території України.
Затримані українці тепер відповідатимуть за незаконний перетин державного кордону та фіскальне правопорушення. Крім того, один з них перебуває у розшуку за ухиляння від покарання за раніше скоєні злочини.
Джерело: strazgraniczna.pl
Фото з офіційного сайту strazgraniczna.pl