Коронавірус дістався до Вроцлава? В лікарні — двоє хворих і заборона відвідин

Коронавірус дістався до Вроцлава? В лікарні — двоє хворих і заборона відвідин

Вже двоє людей із коронавірусними симптомами опинилися у четвер в ізоляції лікарні на вулиці Кошаровій у Вроцлаві. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Один з них — китаєць, який нещодавно повернувся з Ухань — китайського міста, яке через численні випадки коронавірусу було закрито. Другий пацієнт — 43-річний поляк. У лікарні на вул. Кошаровій оголошено заборону відвідування.

— З вчорашнього дня до нас приходить все більше людей, які бояться, що можуть стати жертвою вірусу. Можна навіть говорити про легку паніку. Але повідомлені симптоми не вказують на те, що це може бути коронавірус, тому ми скеровуємо цих пацієнтів до інших медичних установ, — каже проф. Кшиштоф Сімон із клініки інфекційних хвороб та гепатології.

31-річний китаєць потрапив до Воєводської спеціалізованої лікарні ім Й. Громковського на вулиці Кошарова у Вроцлаві в четвер, 30 січня. Чоловіка ізолювали.

Китаєць з м. Ухань вже кілька років проживає в Польщі, але часто подорожує Європою, не забуваючи також про батьківщину. Він сам звернувся до медиків, оскільки після відвідин рідного міста почав погано почуватись, — повідомляє gazetawroclawska.pl.

В лікарні знаходиться також інший пацієнт — поляк. Обоє ізольовані. В них вже взяли всі необхідні аналізи та відправили їх до Берліна. Тож вже за кілька днів буде ясно — пацієнти заражені коронавірусом чи це — звичайний грип.

Фото ілюстративне, з вільних джерел.