Кожен третій працівник «Бєдронки» в Польщі — іноземець

Кожен третій працівник «Бєдронки» в Польщі — іноземець

Португальська компанія “Jeronimo Martins”, відома своєю дуже проміграційною політикою зайнятості, заявила, що поляки складають 65 відсотків її співробітників. Це означає, що в середньому кожен третій працівник «Бєдронки» або «Хебе» є іноземцем. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На веб-сайті dlahandlu.pl були опубліковані дані, згідно з якими наприкінці 2018 року у компанії “Jeronimo Martins” в Польщі працювало майже 70,5 тис. працівників, переважно жінок (58,3 тис.). Компанія також похвалилася створенням понад 4,3 тисячі вільних робочих місць минулого року (а це — на 4,2 відсотка більше, ніж у попередньому році). У той же час було заявлено, що «співробітники з Польщі складають 65 відсотків всього колективу групи “JM Group».

Це означає, що кожен третій працівник магазинів “Biedronka” або “Hebe”, є іноземцем. Не вказано, який відсоток осіб, зайнятих на новостворених робочих місцях, є іммігрантами.

Компанія може похвалитися тим, що допомагає заробітчанам у виконанні всіх формальностей та швидкій адаптації та інтеграції з колективом. Це допомагає їм легалізувати своє перебування та організувати свої умови життя.

Крім того, компанія розмістила інформацію на українській мові на своєму веб-сайті у вкладці «Кар’єра». Гаряча лінія «Бєдронка» також працює з 8 по 22 год. не лише польською, але й українською мовою. Мережа “Biedronka” також дуже популярна серед українців, як місце, де порівняно дешево можна зробити закупи.