Куди можна піти відпочити у Вроцлаві в День дитини?

Куди можна піти відпочити у Вроцлаві в День дитини?

Як цікаво провести час у Вроцлаві 1 червня? Варіантів багато. Все, що вам потрібно — це трохи творчості та вільного часу, і діти точно не будуть розчаровані. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Пошук вроцлавських гномів — “красналів”

Місцеві вірять, що гноми у Вроцлаві жили завжди, тільки не поспішали показуватися людям. З 2000 року почали встановлювати бронзові фігурки по всьому місту, ви не повірите, адже зараз їх вже близько 450!

Особливо радує те, що карту для пошуку гномів можна не купувати — вона є у вільному доступі в інтернеті. Тож сміливо користуйтеся – завантажити її можна ТУТhttp://krasnale.pl/

Окрім того, можна встановити собі додаток на телефон:

Go Wrocław Krasnale

Wrocławskie Krasnale

Похід в Hydropolis

Центр знань «Гідрополіс» також підготував цікаву програму з урахуванням Дня захисту дітей. У місці, присвяченому воді, ви знайдете цікаві виставки та презентації. І все це в колишньому водосховищі, яке було побудовано в 1893 році. Наймолодших вразить водяний принтер, на падаючій поверхні будуть з’являтися випадкові привітальні написи.

Канатна дорога “Полінка”

Поруч із Гідрополісом ви знайдете канатну дорогу Полінка (вул. На Гроблі 2). Завдяки цьому дитина може побачити річку Одру з висоти декількох метрів і оцінити вроцлавський пейзаж. Вагончик «Полінка» долає шлях від одного берега Одри до іншого за 3 хвилини. В час коронавірусу разом може перебувати сім’я з максимум 7 осіб або 4 особи, які не є родичами.

Вроцлавський зоопарк

У тій же частині Вроцлава ви знайдете зоопарк та африкаріум, що функціонує у ньому. Зоопарк у Вроцлаві був заснований у 1865 році і з тих пір він суттєво змінив свій вигляд. В даний час він займає 33 гектари і є одним із найсучасніших об’єктів у Європі.

Парк Мамонта

Він був створений як частина Громадського бюджету Вроцлава на вул. Буковського в Опорові. Там можна знайти 8-метрову конструкцію, яка нагадує вимерлих мамонтів. Тож якщо ваш малюк любить звірята — цей парк саме для нього.

Сподіваємося, ці поради стануть вам в нагоді і ви приємно проведете час зі своїми дітьми. А якщо їх у вас поки немає — цього дня можна й самому відчути себе дитиною і відвідати якесь з цих місць.