Логістичні ланцюги, проблеми та їх розв’язання через європейські, азіатські та євразійські транспортні коридори: Х форум інтермодального транспорту FRACHT-2022 в Варшаві

Логістичні ланцюги, проблеми та їх розв’язання через європейські, азіатські та євразійські транспортні коридори: Х форум інтермодального транспорту FRACHT-2022 в Варшаві

8-9 червня відбувся у Варшаві транспортний бізнес-форум «Фрахт» – десятий, ювілейний. Захід присвячений війні в Україні, її впливам на логістичні ланцюги, проблеми та їх розв’язання через європейські, азіатські та євразійські транспортні коридори. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на блог Координатора проєктів Польсько-Української Господарчої Палати та Polish Business Center в Україні, журналіста, ведучої програми “Філософія особистості з Анною Стожко” Анни Стожко.

Говорили також зокрема про політичні визначення того, які пріоритети, проекти та дії можуть бути використані для підтримки безпеки ланцюга поставок та наслідки для європейської та світової економіки, торговельних та комунікаційних шляхів через війну в Україні.

Під час заходу підписано кілька меморандумів про співпрацю, зокрема з Польсько-Української Господарчої Палати з РАІН (Польським агенством інвестицій і торгівлі).

Під час вечірньої зустрічі учасників форуму, що організували Міжнародна асоціація Європа-Північ-Схід (ENEIA), Польсько-Українська Господарча Палата (PUIG) та Польсько-Азіатська промислово-торгова палата, було вручено статуетки лідерам 10-го транспортного форуму інтермодальних перевезень.

Серед 10 переможців зокрема друзі ПУГП: Надзвичайний і Повноважний Посол України в Польщі Андрій Дещиця, Президент Польсько-Азіатської торгово-промислової палати Януш Пєхоцінський, Радник та Керівник відділу з економічних питань посольства України Посольства України в Республіці Польща Ігор Баранецький, а також: Асоціація польських регіонів Балто-Адріатичного транспортного коридору, PKP S.A., DCT Gdańsk, Laude Smart Intermodal S.A., CSL Sp. z o.o.